Deel dit:

Op 3 oktober starten Zorg aan Zet, Werkcentrum Zuid-Limburg, UWV, Vista College gezamenlijk de campagne 'Zie jij jezelf in de zorg?'.

De campagne heeft als doel meer mensen enthousiast te maken om de overstap naar de sector zorg & welzijn te maken en starters en doorstromers op weg te helpen.

De campagne bestaat uit een aantal evenementen die we promoten. Wat kun je verwachten?

Online werving

Medio september start onze online campagne. Hiermee spreken we zoveel mogelijk mensen aan om onze website te bezoeken, waar o.a. informatie en een 'zorg-oriëntatie check' te vinden zijn naast natuurlijk aanmeld mogelijkheden voor onze evenementen. Uiteraard is er een communicatie toolkit beschikbaar. Deze vind je hier. Deel je mee? Samen hebben we immers een groter bereik!

Ludieke aftrap campagne!

Op dinsdag 3 oktober wordt op een ludieke manier de campagne afgetrapt. Voor de deur van het Werkcentrum Zuid-Limburg. (Avenue Céramique 50 in Maastricht) zullen er “calamiteiten” nagebootst worden, om aandacht te trekken voor de campagne.

Oriëntatiemarkt 

Op maandag 9 oktober is er een oriëntatiemarkt in Centre Céramique, locatie van Werkcentrum Zuid-Limburg. Hier beantwoorden we alle vragen over het overstappen naar de sector zorg en welzijn. Daarnaast zijn er lezingen van ervaringsdeskundigen en geeft Zorg aan Zet voorlichting. 

Banenmarkt 

Op maandag 23 oktober is er een banenmarkt waar je van harte welkom bent. Hier kan iedereen terecht voor informatie over beroepen én vacatures. Dé plek waar we werkzoekende koppelen aan werkgevers.

Zorgexperience week

In week 44 gaan we een Zorgexperience week aanbieden voor geïnteresseerden. Hier vragen we graag jouw medewerking voor. Dit kan door geïnteresseerden een dagje te laten meelopen, een koffiemoment in te plannen of anders.

Hoe kun jij bijdragen?

Op 23 oktober is het mogelijk om deel te nemen tijdens de banenmarkt en geïnteresseerden kennis te laten maken met jouw organisatie/praktijk en de mogelijkheden. Doe jij mee? Aanmelden kan via onderstaande link.

Aanmelden

Meer weten? Neem contact op met Emile

Bel: 06 - 53 46 86 51 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.