Deel dit:

Wilt u uw huidige medewerkers perspectief bieden en stimuleren in hun ontwikkeling? Of wilt u potentiële nieuwe medewerkers vinden en duurzaam verbinden aan uw organisatie?

De sectorale maatwerksubsidie van NL Leert Door biedt de kans om 70% van de kosten voor ontwikkel- en loopbaanadviezen voor (potentiële) medewerkers vergoed te krijgen. Waar nodig opgevolgd met extra begeleiding, een EVC-traject en/of scholing. Ook voor deze vervolgactiviteiten is een vergoeding vanuit NL Leert Door beschikbaar.

Zitten medewerkers wel goed op hun plek? Sluit het werk voldoende aan bij de persoon? Hoe beter de aansluiting is hoe duurzamer de arbeidsrelatie is. Zo behoud u uw medewerkers!

Ontwikkeladvies met een professionele (loopbaancoach)

Zorg aan Zet heeft professionele (loopbaan)coaches beschikbaar die aan alle eisen voldoen en een hoogwaardig ontwikkeltraject uitvoeren. Zij dragen direct zorg voor de administratieve afhandeling zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Het doel van het ontwikkeladvies is dat uw medewerker samen met de (loopbaan)coach een persoonlijk ontwikkelplan opstelt. Hierin worden kort en bondig een aantal acties beschreven die de deelnemer op de korte of de lange termijn kan inzetten om te werken aan zijn wendbaarheid en duurzame inzetbaarheid.

Om tot een kwalitatief goed plan te komen, werkt de (loopbaan)coach met uw medewerker aan zelf inzicht (competenties, kwaliteiten, vaardigheden, omstandigheden) in relatie tot toekomst oriëntatie. Als onderdeel hiervan wordt tevens een arbeidsmarktscan ingezet. Het coachtraject van 5 uur mag over meerdere momenten worden verspreid.

Let op: de uiterlijke inschrijfdatum is 1 augustus 2021. Dien het inschrijfformulier dus tijdig in.  Door deze inschrijving krijgen wij zicht op het totaal aantal trajecten dat daadwerkelijk uitgevoerd wordt. Zo kunnen wij het juiste budget voor u reserveren.

Inschrijven voor NL Leert Door

Contacteer Chantalle

Bel: 06 – 44194731 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.