Deel dit:

De uitstroom van medewerkers in zorg en welzijn is groot. Dé hoogste tijd om goed werkgeverschap hoog op de agenda te zetten.

Met aandacht voor duurzame inzetbaarheid draagt u bij aan het behoud van medewerkers en trekt u nieuw talent aan. Wilt u uw beleid rondom duurzame inzetbaarheid met deskundige hulp in de praktijk brengen?

Wij kunnen u daarbij helpen! Het project ‘Wendbaar aan het werk’ is een mooie kans voor uw organisatie om nog beter aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid. Samen met een gespecialiseerd adviseur bespreekt u uw ideeën en behoeften en maakt u een projectplan op maat. Of u nu beleid rondom duurzame inzetbaarheid wilt ontwikkelen, meer draagvlak wilt creëren, of aan de slag wilt met interventies die de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers verhogen. De keuze is aan u.

Doet u mee?

Wendbaar aan het werk loopt tot 25 juni 2021 en is een initiatief van CNV en de werkgeversverenigingen Transvorm, Zorg aan Zet, WGV Zorg & Welzijn en WZW. Het project wordt medegefinancierd door het Europees Sociaal Fonds en de werkgeversverenigingen waardoor u extra voordelig kunt deelnemen. Daarnaast vragen we een eigen bijdrage en tijd, passie en commitment om van duurzame inzetbaarheid een succes te maken.

Meer over Wendbaar aan het werk en de kick-off.

Contacteer Zorg aan Zet

Bel: 0475 - 577555 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.